Sunday, 24 July 2011

Lamanya~

Nak taw x apa yg lama??
Wan ngan Aida dah couple selama 4 bulan~
:D
syok nye....
Wan pun x sangka dapat couple selama nie...Tpi selama 4 bulan nie ada lah kami bergaduh..
Paling lama kami bergaduh pun 1 hari
1 hari ja pun~~

Tapi ada part yg best,nak taw x apa part yg best 2???
Errmm...nak gtaw ke x ye~~
gtaw lah
sebenarnya x dak papa pun..
K lah sampai c-ni sja lah wan nak type
wan pun dah x larat dah rasa mcm nak tidur dah
k bye,love u all~~

n I LOVE U CYG~(khas untuk Aida)
hehehe

Thursday, 26 May 2011

cOCO

Hri Nie ada hari kokorikulum,Ingat x maw p daH..
sbb x dak pa pun kat sana..Ada pameran ja
yang x thn 2 ada pameran membenteras dadah..masuk² pameran 2 trOS kena ceramah ngan Pak ciK 2.
==' masalah tol larh,pnya ramai g org
aq jgk yg kena
tpi yg sYok aq bleyh ronda ngan acI aq..:D
Ramai jgx larh yg my...Tidak ku sangka~~
and masa ada lagu  Party rocK Anthem..ada org buat sHuffle
sampai ada yg jatuh fon masa buat shuffle..
Ingat nak jOIn tpi maLU larh
wkaka
k larh.. sampai di sini sja larh
Bye ALL
;D

Wednesday, 25 May 2011

BerGAduh

AsyIk² bergaduh dgn aci aq ja.Sampai naik boriNg dah nak bergaduh :(
AQ sayang dia tpi Kenapa aq selalu bergadOh dgn dia..
kenapa!???
ISH,tpi selamat skarang nie aq dah berbaik dgn dia
and lebih dri n2 pun aq telah syg dkt dia gila bin gila pnya cucu gila mak cik gila
and papa jer larh
btw I love U Aida

Monday, 23 May 2011

cUBa TeKA??

Ha...cuba teka....jgn pikir yang bukan-bukan
tau!!!!!!!!!!!!!

1) Jilat-jilat bila dah basah baru cucuk, jilat-jilat bila dah basah baru cucuk

2) Banyak-banyak bas, bas apa yang pandai

3) Banyak-banyak mi, mi apa yang boleh makan ngan ais

4) Kenapa anjing kencing angkat sebelah kaki

5) Apa perbezaan lampu stadium ngan lampu bilik

6) Apa binatang, badan kecik macam semut tapi mata besar "bulb" mentol

7) Mana lagi tua, motorsikal ke kereta?

8) Kangkang peluk, kangkag peluk, bila dah dekat climax pegang buah

9) Ahmad bin Abu, kambing bin apa?

10) Bagaimana nak bezakan ikan betina ngan ikan jantan?

BeZA antara Org Kaya DGn OraNG miskIN

1. Orang kaya menumpang awek dengan bersluar dalam.
 
     



2. Orang miskin menumpang kambing tanpa seluar dalam.


                         hahahaha

TQ

ThaNXx NEIL bab ToloNG aq Buat BloG nie BGI lagi Smart
Thaxx sO much~~~
Aq x akn pukul hg daH
:D

Tpi klaw org len nak pkl hg..Aq tolong hg plaxx taw

Thursday, 19 May 2011

JAHAT!!

Jahat gila aq nie direct buat dia sakit haty ja....
awt aq jadi mcm nie..Dia pnya *TERBAIK lah buat aq tpi kenapa aq msty buat dia sakit haty..
kenapa dan Kenapa
?????? O.o